top of page

VEELGESTELDE VRAGEN

VERKOPEN JULLIE OOK CADEAUBONNEN?

Vooralsnog verkoopt SiSu Lifestyle nog geen kadobonnen.

WAT IS JULLIE RETOURBELEID?

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 21 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten van uw bestelling (van webwinkel naar huisadres) gecrediteerd. Enkel de verzendkosten voor de retour van uw huisadres naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Deze kosten bedragen maximaal €5,25 via DPD per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder naar keuze. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u uw retourmelding doorgeven via [www.sisu-online@hotmail.com">www.sisu-online@hotmail.com]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Het retouradres is:

SiSu Lifestyle

Rodenrijseweg 20

2651 BV  Berkel en Rodenrijs

bottom of page